Sony mund të zbulojë PlayStation 5 gjatë muajit të ardhshëm
Zbulimi i PS5 mbase është shumë pranë Me Xbox Series X të Microsoft që u prezantua muajin e kaluar, industria e lojërave është në pritje të PlayStation 5, dhe duket se kjo pritje nuk do të zgjasë edhe shumë. Për…