Tag: exclusive

Thuhet se një ekskluzivitet klasik do të rikthehet në PS5
Një thashethem i ri lidhur me PS5 ka supozuar se Sony së shpejti po kërkon të rikthejë një ekskluzivitet të njohur të PlayStation nga e kaluara. Gjatë viteve të fundit, Sony ka vazhduar jo vetëm të krijojë lojëra të reja…
Xbox mund ta kthejë Call Of Duty në një lojë ekskluzive
Ka një pyetje masive në mendjet e lojtarëve në mbarë botën pas lajmit se Microsoft synon të blejë Activision Blizzard për gati 69 miliardë dollarë: A do të bëhet Call Of Duty një lojë ekskluzive e Xbox? Dje, Microsoft njoftoi…
Elder Scrolls 6 do të lançohet vetëm për Xbox dhe PC
Që nga blerja e Zenimax Media nga Microsoft, pyetja nëse Elder Scrolls 6 do të jetë një ekskluzivitet i platformës Xbox ka përhumbur zotëruesit e PS5. Starfield do të jetë një ekskluzive e Xbox, për të mërzitur shumë lojtarët e…
Elder Scrolls 6 thuhet se do të jetë “Xbox exclusive”
Në Twitter, reporteri i GamesBeat Jeff Grubb hodhi poshtë sugjerimin e Pete Hines së Bethesda që ka lënë të kuptohet se Starfield mund të vinte në PS5. Që atëherë, Aaron Greenberg i Xbox e ka bërë të qartë Starfield PS5…
Lojërat më të shitura të Playstation 4 nuk janë ekskluzive
Vetëm 2 prej 10 lojërave më të shitura për PS4 janë ekskluzive Playstation 4 ka pasur shumë lojëra ekskluzive të vlerësuara mjaft mirë nga kritikët, të cilat gjithashtu kanë shitur shumë kopje. Megjithatë, Sony nuk duket dhe aq i suksesshëm…
Paris Game Week trailer shows Spidey in action
Sony and Insomniac Games have revealed a new trailer for the action game Spider-Man during Paris Game Week. The trailer has no real gameplay material to offer, but thanks to the pretty in-game cut-scenes it’s still pleasing. Spider-Man can be…