Dele Alli bëhet ‘brand ambassador’ i ri i Excel Esports
Pas një zbulimi të ri të markës së fundit dhe logos së ridizenjuar, organizata britanike e esports dhe ekskluziviteti i LEC Excel Esports ka zbuluar nënshkrimin e saj të fundit. Lojtari i Tottenham dhe entuziast i videolojërave, Dele Alli do…