Lista “30 Under 30 Gaming” e Forbes përfshin Bugha dhe EwOk
Forbes ka publikuar listën e personaliteteve të reja me më shumë influencë në gaming Disa personalitete nga bota e streaming dhe esports e kanë gjetur veten në listën e Forbes "30 Under 30" për industrinë e videolojërave. Kjo listë përmban…
Ewok mund të jetë streamer-ja e rradhës që do të kalojë në Mixer
Update: Ewok e ka konfirmuar kalimin e saj në Mixer. Ajo është anëtarja e parë e FaZe Clan që lë Twitch për Mixer, duke ndjekur hapat e shroud dhe Ninja. Streamerja e FaZe Clan për Fortnite, Ewok, mund të jetë personaliteti…
Lojtarja e parë femër e FaZe Clan është 13 vjeç
Soleil ‘Ewok’ Wheeler është anëtarja më e re e grupit Pjesëtarja e parë femër e FaZe Clan është një lojtare 13-vjeçare e Fortnite. Ajo ju bashkua skuadrës elitare të esports këtë fundjavë pas paraqitjes së saj në World Cup Pro-Am…