2 karta të Mage në Hearthstone po marrin nerfs
Minioni Legendary Astromancer Solarian dhe Legendary spell, Evocation do të marrin nerf javën e ardhshme, njoftoi Blizzard. Megjithëse Astromancer Solarian nuk do të marrë ndonjë nerf, forma e tij e evoluar, Solarian Prime, do të marrë një nerf. Astromancer Solarian…