Evil Geniuses mposhtin Astralis dhe fitojnë ESL One New York 2019
Debutimi i EG nuk mund të shkonte më mirë Evil Geniuses u riktyhen në Counter-Strike: Global Offensive në mënyrën më të mirë të mundshme duke fituar ESL One New York 2019 ditën e djeshme. Peter “stanislaw” Jarguz, Cvetelin “CeRq” Dimitrov,…