Ish-presidenti i Rockstar North ka siguruar $42 milion për GTA-në e tij
Në vitin 2016, presidenti i Rockstar North dhe prodhuesi i lojërave Grand Theft Auto, Leslie Benzies, u largua nga Rockstar dhe jo në kushtet më të mira të mundshme. Në veçanti, ai paditi Take-Two Interactive, kompaninë mëmë të Rockstar, duke…