Metro 2033 Redux dhe Everything janë falas në Epic Games Store
Merrni këtë javë, luajini kur të doni! Ndërkohë që javës së festës për Batman i vjen fundi, Epic Games Store sjell Everything dhe Metro 2033 Redux falas për t'u marrë këtë javë. Everything është një loj simulation e zhvilluar nga…