Tag: everspace 2

Rust dhe Everspace 2 mbajnë vendet e para në Steam
Edhe ketë javë Rust ka qenë loja më e shitur në Steam për afërsisht 3 javë rresht pas suksesit të madh që kjo lojë ka në Twitch. Por ketë javë disa lojëra të tjera i janë bashkuar listës së lojërave…