Tag: events

Nuk do të ketë evente fizike të Fortnite deri në 2022
EPIC u ka thënë ekipeve dhe organizatave se nuk duhet të presin ndonjë event fizik për Fortnite ose lojëra të tjera deri në vitin 2022 për shkak të gjëndjes globale shëndetësore. Eventet e drejtpërdrejta si Kupa e Botës Fortnite 2019…
Si të merrni gjëra falas nga eventi i Ramazan në Free Fire
Eventet e Free Fire lëshohen periodikisht për t'u dhënë lojtarëve një shans për të marrë një shumëllojshmëri të artikujve në lojë pa ndonjë kosto. Eventet që festojnë Ramazanin kanë qenë LIVE në Free Fire gjatë javës së fundit, duke u…
Ja se si të merrni free skins në Mobile Legends
MOBILE LEGENDS: BANG BANG po zhvillon eventin e saj vjetore të MLBB 515 e cila i jep lojtarëve skins falas çdo vit. Këtë herë, lojtarët mund të përdorin tickets për të marrë një skin të garantuar falas dhe gjithashtu të…