fbpx
Zbulohet vendnodhja e countdown-it të eventit në Fortnite
"The End" është më afër se kurrë Me eventin "The End" që pritet të vijë së shpejti në Fortnite Battle Royale, dataminers kanë zbuluar se ku do të ndodhet countdown-i në hartën e lojës. Eventet brenda lojës tashmë janë pjesë…
Red Bull Player One për herë të parë në Shqipëri
DISCORD : https://discord.gg/6XHfp2N Semi Finals / Finals - Red Bull Player One 2019 - Albania Qualifier Filloni udhëtimin për tu bërë një League of Legends pro. Red Bull Player One është një tournament mbarëbotëror 1v1 për të gjithë lojtarët amatorë…
Fortnite jep falas një glider si ndjese për eventin e të shtunës
Disa nga lojtarët nuk mundën të ishin prezent, ndaj Epic po kërkon ndjesën e tij. Epic Games do të japë falas një glider, në shenjë ndjese për ata lojtarë që pësuan probleme me eventin e të shtunës në Loot Lake.…
Samsung Galaxy S10 do të lançohet zyrtarisht në 20 shkurt
Do të lançohen 3 versione të flagship-it, si dhe një model tërësisht funksional i një telefoni i cili mund të paloset. Pas shumë muajve pritje, zërave dhe prototipeve, Samsung njofton se data e lançimit të Samsung Galaxy S10 do të jetë…