EVE Echoes lançohet në open beta në mobile
Merreni anijen tuaj hapësinore kudo me vete! EVE Echoes është një version mobile i serisë mjaft të njohur EVE Online. Ajo kaloi në një program closed alpha disa muaj më parë. Pritej që një beta për EVE Echoes të vinte rreth…
Project Nova, EVE online spin-off do të ketë një alpha në nëntor
Project Nova, EVE online spin-off do të ketë një ‘invite-only’ alpha në nëntor, njoftoi CCP Games në konventën e EVE Vegas. Project Nova është një projekt i përbashkët mes EVE, CCP dhe Sumo Digital (një studio e bazuar në Britani),…