EVE Online: Invasion Chapter 2 do të vijë në nëntor
Triglivians ende janë duke shkaktuar kaos. Kapitulli i dytë i expansion-it të EVE Online Invasion do të vijë muajin e ardhshëm. Kohët e fundit pilotët kanë qenë të zënë me pushtimet dhe mungesën e komunikimeve. Duket se mund të mos…
Lojtarët e EVE Online kërcënojnë se do lënë lojën pas vendimit të fundit të zhvilluesit
Pas ndryshimeve të mëdha në mekanikat e saj, krijuesi i EVE Online, CCP Games njoftoi planet e tij për të ndryshuar local chat për të gjithë hapësirën null-sec. Ky vendim vjen pas sulmeve të papritura të NPC javën e shkuar,…
Një pushtim alienësh vjen në expansion-in e fundit të EVE Online
Forcat aliene kanë pushtuar EVE Online dhe lojtarët anë e mbanë botës po përpiqen ti rezistojnë. Në expansion-in e fundit të EVE, një rracë e humbur njerëzish e njohur si Triglavians kanë ardhur në kontakt me muret e realitetit dhe…
Traileri nga CCP për lojën Eve Online i thjeshtëson pak gjërat
Historitë e Eve Online janë disa nga më komplekset dhe emocionueset që ka parë bota e PC. MMO gjigande hapësinore është kaq e zgjeruar sa përhapet edhe përtej ekranit të lojtarëve, me histori spiunazhi dhe tradhëtie që shtrihen më gjerë…