Update-i Euro 2020 i PES 2020 është shtyrë për shkak të Coronavirus
Euro 2020 do të vijë më vonë megjithatë Siç dihet, Konami synonte të sillte Euro 2020 në PES 2020 në 20 prill (sot). Megjithatë, për shkak të pandemisë momentale, këto plane ndryshuan, ashtu si dhe planet për turneun aktual, me…
PES 2020 ja kalon FIFA 20 duke fituar të drejtat e Euro 2020
PES arrin të marë kampionatin kryesor të UEFA nga duart e FIFA Pas shumë vitesh dominancë nga FIFA, duket se bota e lojërave të futbollit po tundet nga themelet e saj, sidomos duke patur parasysh se asnjë lojë ende nuk…