fbpx

Tag: Ethan

Shikoni këtë gameplay të shkurtër të Resident Evil Village dhe Lady D
Diku midis Resident Evil 7 dhe Resident Evil Village, Ethan Winters mësoi se si të merrte një armë. Kjo është mënyra e parë e marrjes nga një video pesë minutëshe e publikuar nga IGN, e cila tregon se si do…