Pas kritikave, Riot ndryshon Eternals në League of Legends
Tre ndryshime të mëdha kanë ardhur për Eternals Eternals, veçoria më e re që do të vijë në League of Legends, nuk u pritën mirë nga komuniteti, pasi lojtarët menduan se ato ishin shumë të shtrenjta dhe jo aq interesante…
Eternals në League of Legends do të ndryshohen pas ankesave të shumta
Lançimi i Eternals gjithashtu do të shtyhet Riot Games ka deklaruar se do të vonojë lançimin e Eternals, një veçori kozmetike e lojës e cila i lejon lojtarët të shfaqin arritjet e tyre në League of Legends. Eternals masin arritjet…
Çdo gjë që duhet të dini për Fazën e 4 të Marvel Cinematic Universe
10 projekte të mëdha në formën e filmave dhe serialeve do të vijnë deri në 2021. Faza e katërt e Marvel Cinematic Universe do të përfshijë 10 filma dhe seri të Disney + kur të lançohet vitin e ardhshëm, ku…