Cyberpunk 2077 do të ketë skena seksi first-person
Agjensitë e vlerësimeve të lojërave në të gjithë botën, duket se më në fund po fillojnë të flasin për Cyberpunk 2077. Tashmë kemi marrë disa detaje interesante nga raporti i redaktuar i Bordit të Klasifikimit, dhe të enjten në mëngjes,…
Google: Stadia nuk do të lejojë lojëra për të rritur
Zëvendës presidenti i Google thotë se kompania nuk do të lejojë kontent për të rritur në platformën e saj të re Stadia. Phil Harrison tha se ky shërbim do të përdorë praktikat standarte të industrisë kur vjen puna te përzgjedhia…
Brutalitet, drogë dhe luftë për mbijetesë ju presin ne Division 2
Një prej lojërave të vlerësuara së fundmi nga ESRB është Division 2...ishte po aq i dhunshëm sa ç'e prisnim Vlerësimi i ESRB-së për Division 2 është M që do të thotë se loja nuk është për fëmijë të moshave të…