fbpx

Tag: Esports Integrity Commission

35 lojtarë CS:GO bëhen ban për manipulim ndeshjesh
Gjatë muajit tetor, Esports Integrity Commission nisi investigimin ndaj shumë lojtarëve dhe ekipeve të ndryshme në CS:GO dhe ku pezulloi disa prej tyre. Së fundmi ky investigim ka sjellë gjithashtu edhe disa masa të reja ndëshkimore për 35 lojtarë të…