Këta janë fituesit e Esports Awards 2019
Ceremonia e Esports Awards solli shumë figura dhe personalitete të njohura të industrisë në tapetin e kuq. Ky event është çdo vit e më i përfolur dhe 2019 nuk përbëri asnjë ndryshim. Sado që në disa momente fansat ishin jo…
Ja si të shihni Esports Awards 2019, Oscarin e esports
Esports Awards 2019 më në fund janë pranë nesh. Ato fillojnë sot në 16 nëntor, në Esports Stadium Arlington Texas. Kjo është një kohë ku industria e esports mund të celebrojë arritjet e saj dhe të nderojë lojtarët e saj…