Tag: esports albania

X Team dhe Blink në Adria Season 6 Finals
Dy prej ekipeve më të mëdha shqiptare të CS:GO, X Team dhe Team BLINK, morën pjesë në një prej eventeve më të mëdha të CS:GO në rajon duke siguruar një vendin e dytë dhe të tretë respektivisht. Por çfarë ndodhi…
Çfarë duhet të dini mbi Gjirafa50 Masters League Season 2 dhe si të merrni pjesë
Pas suksesit të sezonit të parë, Gjirafa50 Masters League sjell Season 2 të kësaj lige për lojën Counter Strike: Global Offensive. Por si do të funksionojë Season 2 i Gjirafa50 Masters League dhe si mund të regjistroheni në të? Sezoni…
BLINK shpallet fituesi i Gjirafa50 Masters League
BLINK është një ndër ekipet më të famshme shqiptare e cila ka fituar famë nëpërmjet pjesëmarrjes në tournamente të ndryshme në FaceIT, Telekom Legends dhe ESEA. Së fundmi ekipi i BLINK ka arritur që të shpallet fitues i tournamentit Gjirafa50…