Tag: espn

ESPN lëshon dokumentar për fitoren e parë të Fall Guys të TimTheTatman
"Gimme the crown" TimTheTatman tërhoqi vëmëndien e Twitch dhe të internetit këtë verë kur deshira e tij për një fitore në Fall Guys çoi në audiencën më të madhe që ai ka pasur ndonjëherë. Pas fillimit të lojës në fillim…
Gamer i Fortnite, Ninja do të jetë në kopertinën e ESPN
Industria eSports është duke përjetuar një moment monumental pasi ajo arrin një moment historik të papritur. Pas 20 vitesh kopertinash të mbuluara që përmbajnë yje sportive, gjithmonë duhet thënë, ESPN The Magazine do të kenë yllin e eSports, 'Tyler' Ninja…