ESL konfirmon se CS:GO Major i rradhës do të mbahet në Brazil
ESL ka konfirmuar se Major-i i ardhshëm i Counter-Strike: Global Offensive do të mbehet në Rio de Janeiro, Brazil. ESL One Rio do të jetë turnamenti i parë Major ndonjëherë në Amerikën e Jugut dhe do të ketë një prize…