Tag: eshop

Nintendo eShop sjell lojëra të reja këtë javë
Nintendo eShop ka sjellë disa lojëra të reja këtë javë të cilat janë ndryshe nga ato që shohim zakonisht. Prandaj sigurohuni që t’i hidhni një sy Nintendo eShop. Game Builder Garage Keni dashur ndonjëherë që të mësoni si të programoni…
Lojëra dhe DLC të reja vijnë këtë javë në Nintendo eShop
Si çdo javë, Nintendo eShop ka sjellë lojëra, DLC, demo të shumëllojshme dhe mundësinë për të bërë pre-order disa nga lojërat që do të vijnë së shpejti. Super Bomberman R Online Përballuni me pothuajse 64 lojtarë të tjerë në SUPER…
Nintendo eShop sjell dy lojëra të reja për muajin Maj
Muaji maj ka ardhur dhe dyqani online i Nintendo, Nintendo eShop, ka sjellë dy lojëra të reja, demo, pre-orders dhe shumë ulje. Ndër to mund të përmendim The Colonists, Nongunz: Doppelganger Edition, Rising Hell Demo dhe më shumë. The Colonists…
Nintendo eShop sjell ulje, lojëra të reja dhe demo këtë javë
Si pothuajse çdo javë, Nintendo ka sjellë disa lojëra të reja në dyqanin e saj online duke sjellë një larmishmëri zgjedhjesh dhe uljesh. Legend of Keepers është loja më e fundit nga Goblinz Studio dhe është për miksim i bukur…
Nintendo sjell lojëra të reja në eShop
Si pothuajse çdo javë, Nintendo ka sjellë disa lojëra të reja në dy lojëra të reja në dyqanin e saj online ku njëra prej tyre është një puzzle game kurse tjetra strategy. Loja e parë është PICROSS S6 e cila…