Tag: Esfand

Amouranth është në krye të kategorisë më të re të Twitch
Kaitlyn "Amouranth" Siragusa është një nga streamers më të njohur të Twitch dhe ajo me siguri di të gjejë një vend. Këtë javë, kompania shtoi një kategori të re video, të quajtur Animals, Aquariums, and Zoos dhe nuk iu desh…