Tag: Eschalon: Book I

Nxitoni të merrni Eschalon: Book I falas
Eschalon: Book I është një lojë e zhanrit Role-playing, Turn-based dhe Fantasy të cilën mund ta gjeni falas përgjithmonë në PC prandaj nxitoni që ta merrni. Në Eschalon: Book I ju të zgjoheni në një vend të panjohur pa asnjë…