Si të bëni sfidat sekrete të Cleanse Tanks & Escape në Fortnite
Sfidat e fshehura në Fortnite mund të jenë një pjesë e vogël e lojës, por janë mëse të mirëpritura nga lojtarët. Mbi të gjitha për faktin që marrin mjaftueshëm xp për t'i plotësuar ato. Fortnite Season 4 prezantoi shumë gjëra…
Gears 5 më në fund ka një datë lançimi
Plus një trailer për co-op mode-in e ri Gears 5 u njoftua në E3 vjet dhe këtë vit është rikthyer me një trailer të ri dhe më në fund, një datë lançimi. Loja do të vijë në 10 shtator. Këtë…