Tag: escape from tarkov

Escape from Tarkov Arena është loja më e fundit FPS competitive
Studio zhvilluese e Escape from Tarkov, Battlestate Games, ka zbuluar sot një lojë të re(pritej që të ishte një vend i ri në lojë) e cila quhet Escape from Tarkov Arena. Escape from Tarkov Arena është një lojë e vecantë…
Escape from Tarkov sjell armë të reja dhe një rework
Ndryshime të reja vijnë në Escape from Tarkov dhe gjithashtu një fshirje e progresit Patch 0.12.9 është tashmë live për lojën Escape from Tarkov dhe bashkë me të sjell shumë ndryshime, rework e hartës Woods, armë të reja dhe gjithashtu…
Harta e re e Escape From Tarkov mund t’ju shkatërrojë PC-në
Epo, të paktën duket bukur apo jo?! Të gjithë kemi një marrëdhënie abuzuese me lojërat, apo jo? Ndonjëherë i abuzojmë ne me to dhe ndonjëherë na abuzojnë ato ne. E kur ndodh ky rasti i dytë, shumë herë qëllon që…
Escape from Tarkov më në fund ka një grup të mirë hartash
Harta e Escape from Tarkov e vendosur nga Map Genie përmban gjashtë harta falas: Factory, Woods, Customs, Interchange, Shoreline dhe The Lab. Reserve është mirë e rezervuar për përdoruesit ‘pro’, e cila kushton 4,99 dollarë për një vit ose 9,99…
Update 0.12.7 i Escape from Tarkov u vonua deri javën e ardhshme
Patch 0.12.7, është vonuar deri në javën e ardhshme Përditësimi tjetër për shooter-in sigurisht që është në rrugën e duhur, ne tashmë e dimë se do të shtojë zona të reja të luajtshme në Costums, si dhe kërkime shtesë, dhe…
Harta Reserve e Escape from Tarkov ka vende të reja për t’u eksploruar
Nëse nuk e keni vizituar Reserve, ajo përbëhet nga një bazë ushtarake dhe zona përreth, e cila përfshin hyrjen në një bunker nëntokësor. Korridorët në këtë bunker u hapën nën disa prej ndërtesave në bazën ushtarake, dhe update-ti në hartë…
Escape From Tarkov po sjell një hartë të re qyteti
Battlestate Games sapo kanë zbuluar një hartë krejt të re që po vjen në lojën e saj MMO FPS Escape From Tarkov gjatë konferencës live PC Show Gaming Buyanov i tha Sean ‘Day [9] Plott se harta Streets of Tarkov…
Escape from Tarkov ka kapur 200k lojtarë njëheresh
Patch 0.12.6 e Escape from Tarkov dhe fshirja globale e progresit që i dërgoi të gjithë lojtarët në zero, duket të ketë ringjallur interes në këtë shooter. BattleState Games thotë se Tarkov kapi 200,000 concurrent players në ditët pas lançimit…
Ja çfarë përmban update 12.5 i Escape from Tarkov
Zhvilluesit e Escape from Tarkov, Battlestate Games, kanë zbuluar se çfarë do të vijë në update-in e ardhshëm të lojës, në patch 12.5. Përtej kësaj ka edhe disa ndryshime të shumëpritura që do të vijnë në live servers. Një prej…
Update-i i fundit i Escape from Tarkov sjell rregullime në performancë
Ndërsa disa lojëra janë të rrënuara nga të njëjtat bugs për muaj me radhë, ata tek Battlestate Games, po përpiqen të sigurohen që loja e tyre nuk bie prapa Pavarësisht nga problemet, në një update të djeshëm, një zhvillues i…