Tag: esa

Shënoni kalendarët pasi datat e E3 2021 janë shpallur
Shihemi vitin e ardhshëm, nëse nuk ndodh ndonjë pandemi tjetër Le të harrojmë gjithçka për vitin 2020, është e qartë që nuk është viti i ynë ky. ESA duket se mendon kështu, pasi anulloi shfaqjen E3 të vitit 2020 për…
E3 2021 vazhdon planet, por do të duket ndryshe nga vitet e tjera
E3 2020 u anullua zyrtarisht sot për shkak të shqetësimeve rreth coronavirus. Entertainment Software Association (ESA) po vazhdon përpara me planet e saj për 2021, por eventi ka për tu dukur shumë më ndryshe se ç'janë mësuar fansat që ta…
Konfirmohet që E3 është anulluar
Eventi masiv i njoftimit të lojërave të reja, nuk do të ndodhë për herë të parë që nga viti 1996 Burime të shumta të lidhura me planet e Shoqatën e Softuerëve të Argëtimit (ESA) kanë konfirmuar se organizata, e cila…
ESA krijon një bursë për esports për lojtarët në universitete
Kjo bursë ka si qëllim të mbështesë lojtaret femra dhe minoritarët në skenën e esports në universitete ESA (Entertainment Software Association) tani po ofron bursa për esports. ESA është organizata tregtare e cila ka si qëllim të përfaqësojë publikuesit e…
Sony dhe PlayStation do të mungojnë sërish në E3 2020
Ky është i dyti vit rradhazi ku Sony nuk do të marrë pjesë në E3 Sony ka konfirmuar se nuk do të marrë pjesë në E3 për të dytin vit rradhazi. Në një deklaratë, kompania e PlayStation shprehet se nuk…