Tag: error 404

Microsoft duket se ka bllokuar shkarkimet e Windows në Rusi
Windows 10 dhe Windows 11 duket se janë bërë plotësisht të padisponueshëm në Rusi, me përpjekjet për të shkarkuar ISO ose shërbimet e instalimit që u përballën me asgjë tjetër veç mesazheve error. Konfirmimi është shfaqur në të gjithë Twitterin,…