Tag: erl

Planet e detajuara të Riot për European Regional Leagues në 2022
Për të vazhduar forcimin e rrugëve për lojtarët profesionistë të League of Legends, ndryshime të mëdha po vijnë në European Regional Leagues në 2022. Kjo përfshin forcimin e strukturës së tyre dhe sigurimin e stabilitetit të tyre duke ecur përpara…