Vitality mposhtin mousesports dhe fitojnë EPICENTER 2019
Vitality e kanë mbyllur vitin në mënyrën më të mirë Ekipi francez i Vitality ka arritur të mposhtë mousesports, të cilët fituan tre eventet e fundit offline të CS:GO rradhazi, në një seri best-of-three për të fituar EPICENTER 2019. Duke…