Tag: epic games store mystery game

Epic Games Store zbulon lojërat e ardhshme falas
Me përfundimin e Epic Mega Sale, promovimi i lojërave falas në Epic Games Store ka marrë fund dhe i është rikthyer punës si zakonisht. Çfarë do të thotë kjo është se ndërsa përdoruesit e Epic Games Store nuk kanë më…
Shenmue 3 është falas në Epic Games Store këtë javë
Misteri sezonal më në fund mbaroi: Shenmue III është loja falas e kësaj jave në Epic Games Store. Shenmue mblodhi një kult pasues në konsolën Dreamcast të SEGA-s, por siç e di me të drejtë dikush deri më tani, ajo…
Zbulohet loja e parë falas nga Epic Games Store Mystery Game
Sërish këtë dhjetor Epic Games Store kthen promocionin e saj të famshëm ku dhuron rreth 15 lojëra të mëdha falas çdo ditë. Dhe loja e parë falas duket se është zbuluar. Dealabs, një website francez i cili zbulon shpesh lojërat…