Tag: Epic Games Store Mega Sale

Epic Games Store zbulon lojërat e ardhshme falas
Me përfundimin e Epic Mega Sale, promovimi i lojërave falas në Epic Games Store ka marrë fund dhe i është rikthyer punës si zakonisht. Çfarë do të thotë kjo është se ndërsa përdoruesit e Epic Games Store nuk kanë më…
Ka ardhur update i NBA 2K21 për PS4 dhe Xbox One
Një përditësim i ri i NBA 2K21 u prezantua për PS4 dhe Xbox One në të njëjtën kohë që u bë i disponueshëm për tu shkarkuar falas nga Epic Games Store. Shumë gjëra sapo ndryshuan në botën e NBA 2K21,…