fbpx

Tag: epic games launcher

Lista Tier e Primal Weapons të Season 6 të Fortnite
Ka shumë armë të reja në Fortnite Chapter 2 Season 6 dhe një mekanizëm krejtësisht të ri crafting me mënyra të ndryshme upgrade-i. Fortnite Chapter 2 Season 6, i njohur ndryshe si Fortnite Primal, me të vërtetë i bëri një…
Epic Games Launcher po shkakton një problem të madh
Po ju bie bateria? Epic Games mund të jetë fajtori. Përdorimi i Epic Games Store në laptopin tuaj të hequr nga priza ose ekzekutimi i tij në sfond ndërsa luani lojëra si Fortnite, mund të shkaktojë dëm në jetën tuaj…