Tag: Epic Game

Supraland, loja free e javës nga Epic Games Store
Loja falas e kësaj jave në Epic Games Store është loja Metroidvania Puzzle - "Supraland". Loja do të jetë e disponueshme për t'u shkarkuar falas deri më 23 qershor në Epic Games Store dhe nuk do të kërkojë blerje nga…
Një nga lojërat më të mira co-op është tani falas
Epic Games Store ka kohë që është krijuar si një vend i shkëlqyeshëm për të gjetur një lojë të mirë për PC dhe tani, një nga lojërat më të mira couch co-op është në dispozicion FALAS, në faqet e tij.…
Ky leak i Fortnite tregon se eventi Zero Point Event do të ndikojë në voice chat
Fortnite po shkon drejt një eventi të ri në fund të sezonit ashtu siç e kemi parë në sezonet e mëparshme, dhe falë disa informacioneve nga skedarët e lojës pas update të fundit të zbuluara nga datamines, ne kemi disa…