Tag: entropiq

Bad News Eagles kualifikohet në PGL Major Antwerp 2022
Gjatë kësaj jave Bad News Eagles ka qenë pjesë e tournamentit të PGL Major Antwerp 2022: European RMR B i cili iu ofronte një shans për t’u kualifikuar në PGL Major Antwerp 2022. Dhe pas shumë vështirësish dhe pengesash, BNE…
Kur dhe kundër kujt do të përballet Bad News Eagles në PGL
Që prej krijimit të ekipit të tyre, Bad News Eagles kanë patur një sukses goxha të madh duke u kualifikuar në evente të ndryshme. Dhe tashmë PGL po zhvillohet dhe BNE është pjesë e këtij eventi. Por kur dhe kundër…