Tag: enthusiast gaming expo

Bëhuni gati për një turne prej 10,000 dollarësh në Among Us
Pritet të ketë shumë ulërima, grindje dhe argumenta Si pjesë e Enthusiast Gaming Live Expo (EGLX) 2020, content creator-i më i madh i Luminosity Gaming, Félix "xQc" Lengyel, po mban një turne prej 10,000 dollarësh për Among Us me talentë…