The Witcher: Enhanced Edition është falas nëse keni të instaluar Gwent
Instalimi i parë në The Witcher të CD Projekt Red është momentalisht falas nëse keni të instaluar Gwent. Pak a shumë gjithçka që duhet të bëni është të regjistroheni në newsletter-in e GOG dhe do të merrni The Witcher: Enhanced…