Princi i Anglisë thotë se Fortnite duhet të ndalohet
Battle royale duket se ka shqetësuar dhe familjen mbretërore Një pjesëtar i familjes mbretërore angleze ka kërkuar që videolojërat që krijojnë varësi të ndalohen. Duke folur me ekspertë të shëndetit mendor mbi efektet e mediave sociale dhe videolojërave të dhunshme,…