Tag: Endless

Lojërat e Endless janë falas këtë fundjavë
Tre ditë mund të mos jenë shumë për një lojë që quhet Endless, por është mjaftueshëm kohë sa për të kuptuar thelbin e saj. Amplitude Studios ka lançuar definitive edition bundles të lojërave Endless Legend dhe Endless Space 2. Me…