Tag: Endless Oblivion Elite Pass

Endless Oblivion Elite Pass ka ardhur në Free Fire
Ndërkohë që në shumicën e lojërave ka ardhur tematika e dimrit dhe shumë gjëra që lidhen me shpritin e festave të fundvitit, Free Fire Elite Pass sjell një tematikë disi të errët për lojën. Ai quhet Oblivion Pass dhe sjell…