Tag: Endeavor Agency

Promovimi i fundit i My Hero Academia tregon për fillimin e luftës
SPOILER ALERT My Hero Academia po na jep shenjat e para për fillimin e luftës me vrojtimin rreth finales së madhe të Season 5! Anime më në fund ka arritur episodin e saj të fundit, dhe me hyrjen më të…
Ky mund të jetë episodi më i trishtueshëm i My Hero Academia
My Hero Academia theu zemrat e fansave në episodin më të ri të Sezonit 5! Para se anime të fillojë zyrtarisht arc përfundimtar të sezonit të pestë duke u fokusuar tërësisht në atë që Tomura Shigaraki dhe antagonistët e tjerë…