Tag: encrypted

Disa hackera pretendojnë se kanë gjetur kodin për zhbllokimin e PlayStation 5
Duket se disa hacker janë shumë afër përpunimit të plotë të PlayStation 5. Hackers po ngadalësojnë gjetjen e exploits për konsolën Sony, në mënyrë që njerëzit të mund të përdorin dhe zhvillojnë softuerin e tyre për të. I ndarë nga…
WhatsApp është tashmë akoma edhe më i sigurt
WhatsApp po lejon përdoruesit të kriptojnë bisedat e tyre të bëra backup, duke i bërë ato të palexueshme pa qasje në një fjalëkalim ose çelës encryption 64-shifror. Facebook, tha që nga e enjtja disa përdorues do të jenë në gjendje…