Tag: empire of sin

Razer shpall RazerCon 2020
Razer do të mbajë një konvent online e cila do të prezantojë produktet e saj dhe do të ofrojë preview të lojërave si Empire of Sin dhe Torchlight 3 RazerCon 2020 fillon më 10 Tetor në 18:00 (me orën shqiptare)…