Si të përdorni emotes në GTA Online
Ka shumë mënyra se si lojtarët e GTA Online mund të mburren përpara kundërshtarëve të tyre, me mënyrën më të njohur, që është përmes emotes. Edhe pse GTA V është rreth një dekadë e vjetër si lojë, një tufë e…
Lojtarët e Fortnite po bien thellë nën hartë prej emotes
Lojtarët e Fortnite shpesh hasen me disa bugs të çuditshëm përgjatë kohës që kalojnë duke luajtur lojën battle royale dhe tani ata janë duke humbur ndeshjet, pa filluar ende loja, për shkak të një glitch-i të ri që ka ardhur…