Just Dance 2021 zbulon 9 këngë të reja, përfshirë Eminem dhe The Weeknd
Just Dance 2021 do të vijë këtë vit në Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X dhe Google Stadia dhe Ubisoft zbuloi këngët e reja që do i shtohen lojës gjatë eventit të Ubisoft Forward. Nëntë…