Tag: elon musk

Edhe Snoop Dogg dëshiron të blejë Twitter
Snoop Dogg ka shprehur interesimin e tij për të blerë Twitter ndërsa marrëveshja e Elon Musk përballet me telashe dhe ai po hedh idetë sikur të ishte viti 2004. Në fillim të prillit, Elon Musk bëri një blerje të konsiderueshme…
MrBeast i kërkon Elon Musk pronësinë e Twitter??
Elon Musk është i gatshëm t'ia dorëzojë çelësat e Twitter-it Jimmy 'MrBeast' Donaldson nëse ai arrin të mbyllë marrëveshjen, por kjo do të ishte në rrethana paksa të papëlqyeshme. Edhe pse i ka mbushur duart plot me Tesla, SpaceX dhe…
Joe Rogan kërkon që Elon Musk të blejë edhe Tik Tok
Joe Rogan dëshiron që Elon Musk të blejë TikTok nga ByteDance pasi kritikoi platformën se është "e ashpër" me ndalimin e llogarive dhe videove. Ndërsa është gjithashtu njeriu më i pasur në planet, Elon Musk ka krijuar një numër ndjekësish…
Elon musk blen Twitter për 44 miliardë dollarë?!
Twitter njoftoi se "ka hyrë në një marrëveshje përfundimtare për t'u blerë nga një njësi ekonomike në pronësi të plotë të Elon Musk, për 54.20 dollarë për aksion në para të gatshme në një transaksion me vlerë rreth 44 miliardë…
MrBeast tregon se si u frymëzua nga Elon Musk
Jimmy 'MrBeast' Donaldson shpjegoi se si Elon Musk ndihmoi në frymëzimin e përmbajtjes së tij në YouTube, duke pretenduar se përpjekjet e CEO të Tesla për të përmirësuar botën dhe "rindërtuar imagjinatën" luajtën një rol. Përpjekjet filantropike të MrBeast janë…
Elon Musk përmend tender në një postim në Twitter
Twitter, gjigandi i mediave sociale që vazhdon të magjepsë botën më të gjerë financiare mes rritjes së aksioneve në një ofertë për blerje, tani mund të duhet të përballet me një ofertë tenderi nga Elon Musk, CEO i Tesla. Në…
Elon Musk pretendon të blejë plotësisht Twitter
Twitter, një nga kompanitë më të mëdha të mediave sociale në planet, tani është gati të bëhet pjesë e perandorisë së biznesit në rritje të Elon Musk, sipas tendencës së mbledhur nga zhvillimet e fundit. Si një rifreskim, CEO i…
Twitter jep shenja të një “Edit button”
Twitter ka njoftuar zyrtarisht se po lançojnë një buton editimi pas vitesh që përdoruesit kërkojnë mundësinë për të modifikuar postimet e tyre në platformë. Pra, në fund të fundit nuk ishte një shaka e 1 prillit. Që nga fillimi i…
Elon Musk do të vendosë Steam nëpër makina Tesla
Tesla Model S tashmë krenohet me një dashboard gaming PC, por kompania tani po përpiqet të sjellë librarinë e Valve Steam në supermakinat e saj elektrike. Kjo është sipas CEO të kompanisë, Elon Musk, i cili zbuloi planet ndërsa po…