Tag: elon musk twitter

Twitter detyron Elon Musk të përfundojë marrëveshjen
Elon Musk u tall me përpjekjet e Twitter për ta detyruar atë të blinte kompaninë, sigurisht në një postim në Twitter. Të hënën herët, Musk postoi në Twitter katër imazhe të tij duke qeshur pranë titrave që shkruanin: “Ata thanë…
Elon Musk heq dorë nga blerja e Twitter
Elon Musk po kërkon t'i japë fund ofertës së tij prej 44 miliardë dollarësh (36 miliardë £) për të blerë Twitter, duke pretenduar shkelje të shumta të marrëveshjes. Njoftimi është kthesa e fundit në një sagë të gjatë pasi personi…
Edhe Snoop Dogg dëshiron të blejë Twitter
Snoop Dogg ka shprehur interesimin e tij për të blerë Twitter ndërsa marrëveshja e Elon Musk përballet me telashe dhe ai po hedh idetë sikur të ishte viti 2004. Në fillim të prillit, Elon Musk bëri një blerje të konsiderueshme…
MrBeast i kërkon Elon Musk pronësinë e Twitter??
Elon Musk është i gatshëm t'ia dorëzojë çelësat e Twitter-it Jimmy 'MrBeast' Donaldson nëse ai arrin të mbyllë marrëveshjen, por kjo do të ishte në rrethana paksa të papëlqyeshme. Edhe pse i ka mbushur duart plot me Tesla, SpaceX dhe…
Elon musk blen Twitter për 44 miliardë dollarë?!
Twitter njoftoi se "ka hyrë në një marrëveshje përfundimtare për t'u blerë nga një njësi ekonomike në pronësi të plotë të Elon Musk, për 54.20 dollarë për aksion në para të gatshme në një transaksion me vlerë rreth 44 miliardë…
Elon Musk përmend tender në një postim në Twitter
Twitter, gjigandi i mediave sociale që vazhdon të magjepsë botën më të gjerë financiare mes rritjes së aksioneve në një ofertë për blerje, tani mund të duhet të përballet me një ofertë tenderi nga Elon Musk, CEO i Tesla. Në…
Elon Musk pretendon të blejë plotësisht Twitter
Twitter, një nga kompanitë më të mëdha të mediave sociale në planet, tani është gati të bëhet pjesë e perandorisë së biznesit në rritje të Elon Musk, sipas tendencës së mbledhur nga zhvillimet e fundit. Si një rifreskim, CEO i…