BuzzFeed po bën një film komedi për esports me Ellen Page
BuzzFeed po i futet bërjes së filmave dhe projekti i tyre i parë do të jetë për videolojërat. Ellen Page do të jetë portagonistja në 1UP, një komedi për esports dhe GamerGate. Kyle Newman, që ka krijuar Fanboys, do të…