Tag: Elizabeth Olsen

Wandavision nuk do të ketë një sezon të dytë – Elizabeth Olsen
WandaVision, shfaqja televizive e cila u bë një sukses për Marvel Studios, nuk do të ketë një sezon të dytë pasi synon të jetë vetëm një serial i kufizuar sipas aktores Elizabeth Olsen. Fillimisht, ne do të kishim Falcon dhe…